Over Puerta del sol

Uit passie ...

Puerta Del Sol werd eind 1998 opgericht uit passie voor wijn en liefde voor Spanje. Het ene is onlosmakelijk verbonden met het andere, want wie Spanje zegt, denkt onmiddellijk aan genieten: zon, zee, een glaasje wijn en lekkere tapa's. Spanje is echter niet enkel de costa's, maar ook - en vooral - schitterende steden als Barcelona, Bilbao, Granada, Madrid, Malaga, Salamanca, San Sébastian, Segovia, Toledo, Valencia, ... steden met een hoog cultureel en gastronomisch niveau, waar Michelin sterren zich bijzonder goed en talrijk thuisvoelen.

De Spaanse gastronomie ... het is ook een beetje leven zoals in Spanje, een stapje in de richting van de Spaanse levensfilosofie : Trabajamos para vivir y no vivimos para trabajar, (we werken om te leven en we leven niet om te werken).

Een ruim aanbod ...

Puerta del Sol biedt niet enkel een ruim gamma aan kwaliteitswijnen - van lekkere, betaalbare dagdagelijkse wijnen tot exclusieve feestwijnen, die tot de wereldtop behoren! Zuiverheid en eerlijkheid staan centraal in de keuze van onze producten. Ecologie ten top, wat letterlijk vertaald wordt in het BIO-certificaat voor invoerders. We zoeken met andere woorden achter wijnmakers met passie, die ook zélf van hun eerlijk gemaakt product genieten!

Je kan bij ons terecht als bedrijf, handelaar of restaurant-uitbater, maar ook als particulier. De particuliere prijzen van al onze producten vind je in onze online shop. Professionelen nemen best contact op voor de juiste condities.

Ons huidige gamma bestaat uit streng geselecteerde wijnen uit volgende D.O.'s (Dénominación de Origen): Bizkaiko-Txakolina, Binissalem Mallorca, Campo de Borja, Cava, Costers del Segre, Jerez Xérez Sherry, Montsant, Penedès, Priorat, Rias Baixas, Ribera del Duero, Rioja, Rueda, Toro, Utiel-Requena en Yecla. Naast het gamma wijnen bieden we ook een beperkte selectie smakelijke delicatessen: olijven, olijfolie, pimientos del piquillo, visconserven, ...

We zijn ook steeds actief op zoek naar nieuwe ontdekkingen ...

Kennismaking ...

Puerta Del Sol organiseert verscheidene opendeurweekends per jaar. U bent hierop altijd van harte en uiteraard vrijblijvend welkom. Via de nieuwsbrief wordt u automatisch uitgenodigd voor deze weekends.

Ook is er de mogelijkheid tot degustaties in de zaak te Deurne bij Antwerpen of op locatie, bv. in uw bedrijf.  Het degustatieprogramma wordt steeds in samenspraak met u samengesteld.  Deze degustaties verlopen in een ongedwongen sfeer en worden, indien gewenst, vergezeld van een typisch Spaans hapje.

Wijncursussen organiseren we niet, omdat we er van overtuigd zijn dat deze in alle onafhankelijkheid dienen gegeven te worden.

Tot slot vindt u Puerta del Sol regelmatig op allerhande evenementen. Organiseert u er zelf één, dan kan u ook daarvoor bij ons terecht.